Teamwork

Teamwork

Är Ni en attraktiv arbetsplats? Är Ni en arbetsplats som erbjuder utvecklingsmöjligheter? Är Ni en arbetsplats som erbjuder moderna kommunikationsverktyg, anpassade för den nya generationen?

Genom att skapa en modern attraktiv arbetsplats, så hittar Ni nya talanger snabbare. Vi har erfarenheten Ni behöver för att snabbt bli en attraktiv arbetsplats.

Vi hjälper Er steg för steg
Genom många år av samarbeten med olika företag, har vi samlat på oss en erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Vi hjälper Er med en hållbar strategi, och vi hjälper Er igång med moderna verktyg som utvecklar Ert team steg för steg. Vi kallar det för ”teamwork”, då allt handlar om att skapa de bästa förutsättningar för befintliga och nya medarbetare att samarbeta och kommunicera på optimalt vis.

Fördelar
Genom att hjälpa Er införa marknadens mest moderna verktyg inom kommunikation och teamutveckling, flyttar vi fram Era positioner rejält. Hur kan vi vara så säkra?
Egentligen är det ganska enkelt. Vi titta på hur stora organisationer arbetar, vilka verktyg som används där. Vi anpassar dessa modeller för alla former av företag små, mellan och stora.

Några exempel
Med tjänsten ”Workplace” tar ni företaget till en ny nivå, en stor del av de anställda har
redan Facebook som privatperson, och genom ”Workplace” blir Ni en innovativ arbetsplats genom att inspirera och uppmuntra till en enklare & roligare kommunikation inom företaget.

Med tjänsten ”teamanalys” går vi igenom vilka styrkor Ert befintliga team har idag, och vilka styrkor man saknar. Därefter kan man ta fram en tydlig profil för vilken person man egentligen behöver. En stark modell som sätter styrkor och egenskaper i centrum!